СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС : +359884 4444 24

Общи условия и Политика за поверителност

Общи условия

Политика за поверителност и защита на личните данни

в сайта на „МАЙ ПРОПЪРТИС БГ„ ЕООД

Защита на личните данни

Неприкосновеността на Вашите лични данни е важна за нас и ние желаем Вие да се чувствате спокойни, когато посещавате нашият уеб-сайт, за това „МАЙ ПРОПЪРТИС БГ„ ЕООД обръща специално внимание на конфиденциалността при обработка на Вашите лични данни. Лична информация, предоставена при използването на сайта със свободен достъп, ще бъде използвана в съответствие със законовите изисквания в страната и нейното предоставяне от Вас е напълно доброволно. Възможно е обаче интернет страницата на “ mypropertiesbg.com “ да съдържа връзки с други интернет страници, за които настоящата Декларация за неприкосновеност на личните данни да не е в сила.

Събиране и обработка на лични данни

„МАЙ ПРОПЪРТИС БГ„ ЕООД, Ви насърчава да преглеждате заявленията за поверителност на уеб сайтовете, с които решавате да се свържете чрез страниците на този сайт, за да можете да разберете начина, по които тези уеб сайтове събират, използват и разменят Вашата информация.

„МАЙ ПРОПЪРТИС БГ„ ЕООД не носи отговорност за поверителността на информацията или друго съдържание в страници извън този уеб сайт. Освен това съществува информация за апаратните и програмните средства на Вашия компютър, която би могло да се събира автоматично. Тази информация може да включва: Вашия IP адрес, вид браузър, имена на домейни, часове за достъп и съответните уеб сайт адреси. Тази информация може да се използва от „МАЙ ПРОПЪРТИС БГ„ ЕООД за осигуряване на функционирането на предлаганите услуги, за да се поддържа качеството им, както и да се осигури обща статистика по отношение използването на този уеб сайт.

Използване и случаи при разкриване на лични данни

С приемането на настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ всеки ПОТРЕБИТЕЛ изразяват своето съгласие съгласно чл. 34а, т.3 от Закон за защита на личните данни и съгласно Европейския регламент за защита на личните данни / Регламент (ЕС) 2018/1725/, „МАЙ ПРОПЪРТИС БГ„ ЕООД да използва, събира, обработва и съхранява предоставените от тях лични данни и да ги използва за целите на изпълнението на сключените договори, за нови стоки и услуги, статистика, анкети, томболи, промоции, имейл маркетинг, директния маркетинг. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да възрази срещу обработването на личните му данни за целите на директния маркетинг, като изпрати писмено съобщение до „МАЙ ПРОПЪРТИС БГ„ ЕООД  на посочените адрес и имейл за контакт. Екипът на „МАЙ ПРОПЪРТИС БГ„ ЕООД е задължен да спазва условията за конфиденциалност, но при нужда, Вашите данни ще бъдат предоставяни единствено на държавните органи и само в случаите, когато законите ни задължават да направим това.

Защита на данните

„МАЙ ПРОПЪРТИС БГ„ ЕООД прилага технически и организационни мерки за сигурност с цел защита на контролираните от нас данни от случайно или умишлено манипулиране, загуба, унищожаване, неоторизиран, неправомерен достъп, изменение или разпространение, както и от други незаконни форми на обработване. При подадена писменна молба от Ваша страна ние можем да заличим Вашите лични данни.

Бисквитки

Бисквитки (‘Cookie’) е малко количество информация, която уеб сървърът изпраща на уеб браузъра позволявайки на сървъра да събира обратна информация от браузъра.

„МАЙ ПРОПЪРТИС БГ„ ЕООД използва Cookies с цел предоставяне на услугата в случаи като: съхранение на настройки на услугата, запазване на критерии за търсене, автоматичен вход, статистика, Cookies за управление на банер системата.

Всеки ПОТРЕБИТЕЛ може да избере да промени настройките на браузера:  да приема всички Cookies, да Ви пита изрично за всякo Cookie или да забраните изцяло получаването на Cookies. Важно е да знаете, че изключването на Бисквитки (‘Cookie’) може да повлияе на взаимодействието – функционалността  с наш или друг сайт.

Повече информация за „cookie” можете да намерите на http://www.allaboutcookies.org/faqs/cookies.html.

Коментари

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да изберете да запазите вашето име, имейл адрес и уебсайт в бисквитките. Те са за ваше удобство, така че да не се налага отново да попълвате данните си, когато оставите друг коментар. Тези „бисквитки“ ще продължат една година.

Когато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани във формуляра за коментари, както и IP адреса на посетителя и низът на потребителския агент на браузъра, за да помогне за откриването на спам.

Анонимна връзка, създадена от вашия имейл адрес (наричан още hash), може да бъде предоставен на услугата Gravatar, за да се види дали го използвате. Декларацията за поверителност на услугата Gravatar е достъпна тук: https://automattic.com/privacy/. След одобрение на вашия коментар, снимката на потребителския ви профил е видима за обществеността в контекста на вашия коментар.

Средства

Ако качвате изображения на уебсайта, трябва да избягвате да качвате изображения с включени данни за местоположението (EXIF GPS). Посетителите на уебсайта могат да изтеглят и извлекат всички данни за местоположението от изображенията на уебсайта.

Регистриран потребител

Ако имате акаунт и влезете в сайта на „МАЙ ПРОПЪРТИС БГ„ ЕООД, ще определим временна „бисквитка“, за да определим дали браузърът ви приема „бисквитки“. Тази „бисквитка“ не съдържа лични данни и се отхвърля, когато затворите браузъра си.

Когато влезете в системата, ще създадем и няколко бисквитки, за да запазим информацията за вход и избора на дисплея. Бисквитките за влизане продължават два дни, а бисквитките с опции на екрана продължават една година. Ако изберете „Запомни ме“, данните ви за вход ще продължат две седмици. Ако излезете от профила си, „бисквитките“ за вход ще бъдат премахнати.

Ако редактирате или публикувате статия, в браузъра ви ще бъде запазена допълнителна „бисквитка“. Тази „бисквитка“ не съдържа лични данни и просто обозначава идентификатора на публикацията на статията, която току-що редактирахте. Изтича след 1 ден.

Вградено съдържание от други уебсайтове

Статиите в този сайт могат да включват вградено съдържание (например видеоклипове, изображения, статии и т.н.). Вграденото съдържание от други уебсайтове се държи по същия начин, както ако посетителят е посетил другия уебсайт.

Тези уебсайтове могат да събират данни за вас, да използват „бисквитки“, да вграждат допълнително проследяване от трети страни и да следят взаимодействието ви с това вградено съдържание, включително проследяване на взаимодействието ви с вграденото съдържание, ако имате профил и сте влезли в него.

Анализ

С кого споделяме данните ви?

Колко дълго запазваме вашите данни?

Ако оставите коментар, коментарът и неговите мета данни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем да разпознаваме и одобряваме всички последващи коментари автоматично, вместо да ги държим в опашка за модериране.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (освен ако не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайтове могат също да виждат и редактират тази информация.

 

Полезни линкове:

https://ec.europa.eu/info/privacy-policy_bg

Privacy Policy

Регламент (ЕС) 2018/1725